Skip til hoved indholdet

Elmevangen Eltang

Kolding Kommune sælger en storparcel, der ligger Elmevangen 20, Eltang, 6000 Kolding. Den kan anvendes til tæt-lav boligbebyggelse, som består af to eller tre sammenbyggede huse i højst to etager.

 

Storparcellen udgør en del af et nyt byudviklingsområde. Parcellen har et samlet grundareal på 17.992 m².

 

Naturskønt område

Storparcellen ligger ca. 1 km fra Nr. Bjert nord for Kolding Fjord i et naturskønt område og på en central placering i Trekantområdet. Området byder på et godt fællesskab. Der er åbne forhaver og veje, hvor man kan lege og opholde sig.

 

Derudover har grundejerforeningen mulighed for at opføre et fælleshus, som Kolding Kommune via indtægterne fra grundsalget tilvejebringer en delvis finansiering af. Et fælleshus kan danne yderligere fundament for fællesskabet.

 

Vilkår for salg

Storparcellen udbydes til salg på de vilkår, at kommunen har sørget for og betalt den overordnede byggemodning af boligområdet. Køber sørger for og betaler den interne byggemodning af storparcellen.

 

Mindstepris

Storparcellen udbydes til salg ved tilbudsgivning til en mindstepris på 1.200 kr. pr. etagemeter ekskl. moms og tilslutningsafgifter. Køber skal betale for mindst 3.000 etagemeter.

 

Afgivelse af tilbud

Købstilbud sendes til:

Kolding Kommune, Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2a, 6000 Kolding eller på e-mail: kobogsalg@kolding.dk

Grøn = Ledig       Gul = Reserveret       Rød = Solgt 

Kontakt


Esben Westphal Bjerregård

juridisk sagsbehandler

Akseltorv 2A, 6000 Kolding

tlf.: 79 79 24 74

e-mail: esben@kolding.dkMaja Thorup Bramsen

jurist

Akseltorv 2A, 6000 Kolding

tlf.: 79 79 42 33

e-mail: mabra@kolding.dk Ring for flere oplysninger