Skip til hoved indholdet

Årets Virksomhed 2020 er Pierre Ejendomme

Pierre Ejendomme Årets Virksomhed Marts 2021

Prisen som Årets Virksomhed 2020 går til Pierre Ejendomme A/S, der er Kolding Kommunes største udlejer med en ejendomsportefølje på over 1 mia. kroner 

9. marts 2021

Bag virksomheden står erhvervsmanden Pierre Legarth, der har sat sig et mål om at blive Koldings største og mest foretrukne udlejer både til erhverv og til private. Virksomheden har en ejendomsportefølje på over 1 mia. kroner. Og mere kommer til. I øjeblikket har Pierre Ejendomme 300 nye boliger på vej bl.a. i Vonsild, hvor det ene af virksomhedens fire kommende seniorboligfællesskaber også skal ligge. Pierre Ejendomme beskæftiger ca. 100 fuldtidsansatte.

 

Det er Business Kolding, der hvert år uddeler prisen som Årets Virksomhed i samarbejde med en sponsor. Ved dette års prisuddeling er sponsoren Danske Bank. Vinderen blev fundet ved en afstemning blandt virksomhedsledere, der er medlemmer af Business Kolding. 

 

Og lokalpatrioten Pierre Legarth er meget glad for prisen:

 

- Jeg er så stolt af, at vi har vundet. Og så lige i år, hvor det er Koldings virksomhedsledere, der har kunnet stemme på os. Det betyder ekstra meget for mig, pointerer Pierre Legarth.

 

Med til overrækkelsen af blomster, diplom og statuette var Morten Bjørn Hansen, direktør ved Business Kolding og Niels Erikstrup Mortensen, områdedirektør i Danske Bank.

 

- Vi er rigtig glade for igen at være sponsor for awarden ”Årets Virksomhed”. I Danske Bank vil vi gerne støtte op om væksten og kundernes ambitioner, og det giver awarden mulighed for. Vi oplever, at rigtig mange virksomheder gør det godt trods Covid-19 og gør en forskel her i Kolding. De fortjener at blive hyldet, og det vil vi rigtig gerne være med til at gøre, fastslår Niels Erikstrup Mortensen.

 

Også Årets Ejerleder

Pierre Legarth blev sidste år kåret til Årets Ejerleder sammen med 20 andre ejerledere fra hele landet. En pris, som uddeles af PWC, Nykredit og Dansk Erhverv. Legarth fik prisen bl.a. for sit engagement i forhold til at hjælpe nogle af de hårdest ramte erhvervsdrivende af hans lejere igennem krisen ved at afstå fra, nedsætte eller udskyde huslejen.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her