Skip til hoved indholdet

Digitalt borgermøde om ny bydel i Kolding

Kolding Å Området Luftfoto

Der er borgermøde 10. februar om den nye bydel ved Kolding Å midt i Koldings centrum. Mødet foregår via Facebook

2. februar 2021

Nu går arbejdet med at planlægge den nye bydel ved Riberdyb og Holmsminde i hjertet af Kolding i gang. Derfor er alle interesserede inviteret til at bidrage med input og gode idéer på et digitalt borgermøde, der begynder kl. 16.30.

 

Mødet holdes af AP Ejendomme, som står for at udvikle det 30.000 m2 store område, der i dag fortrinsvis består af p-pladser, til en moderne og levende bydel.

 

- Vi vil gerne bygge en bydel, der passer til Koldings behov. Derfor er vi afhængige af at få inputs fra borgerne, så bydelen får Koldings DNA i sig. Vi har jo erfaring i at bygge, men det er borgerne i Kolding, der ved, hvad der er brug for. Vi er meget lydhøre over for ideer, der inddrager resten af byen og ikke mindst Kolding Å, som er et kæmpe aktiv i området, og som vi gerne vil inddrage i projektet, siger Lars Bramsen, der er projektchef fra AP Ejendomme.

 

Det digitale borgermøde bliver sendt live via Riberdyb10 på Facebook. Og her vil AP Ejendomme vise de foreløbige skitser og komme i dialog om løsninger med borgerne.

 

Læs mere og se programmet her.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her