Skip til hoved indholdet

Du bydes velkommen til Kolding

COLOURBOX35758434

Er du flyttet til Kolding? Så vil vi gerne invitere dig til et online velkomstmøde for tilflyttere onsdag den 3. marts kl. 19.00

25. februar 2021

Her kan du møde Koldings borgmester Jørn Pedersen, som byder velkommen til Kolding Kommune og fortæller om attraktioner og tilbud som kommunen har at byde på. Kulturhuslederen Mette Dalby vil introducere nogle af de mange kulturoplevelser for børn og voksne der findes i Kolding, og endelig kan du møde en tilflytter, der vil fortælle om hendes erfaringer med at flytte til Kolding Kommune.

 

Mødet foregår online via Microsoft Teams og du vil modtage et link på e-mail efter tilmelding. Arrangementet varer ca. 45 minutter.

 

Tilmelding sker ved at sende en e-mail til bosætningskonsulent, Jon Noe på jonno@kolding.dk. Vi vil rigtig gerne lære dig bedre at kende, så vi kan gøre indholdet af mødet så relevant som muligt for dig. Skriv derfor gerne hvor du er flyttet fra, om du har børn i husstanden, din/jeres alder og hvilket område i Kolding Kommune du er flyttet til.

  • Velkomstmøde Marts 2021

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her