Skip til hoved indholdet

Forarbejdet på plads for Marina City

Marina City Strand 20200127 Image 2 COBE

Kolding Byråd vedtog med stort flertal plangrundlaget for Marina City 26. januar

27. januar 2021

Nu kan arbejdet med at realisere planerne for den nye bydel Marina City gå i gang. Et næsten enigt byråd sagde 26. januar ja til lokalplanen for området. Kun Enhedslisten stemte imod.

 

Hermed er de ambitiøse planer om en ny bæredygtig bydel med en topmoderne lystbådehavn med plads til 1.000 både, fritidsfaciliteter, liberale erhverv, havnepromenade, en ny strandpark og ca. 350 boliger kommet et stort skridt nærmere. Målet er, at den nye lystbådehavn samt de første byggerier kan tages i brug i 2023.

 

Plangrundlaget er løbende blevet tilpasset og justeret efter de mange input, som en bred vifte af interessenter – borgere, naboer, virksomheder, organisation, myndigheder, osv. – er kommet med gennem en lang proces med høringer og andre former for inddragelse.

 

Læs mere her - eller gå direkte til Marina Citys egen hjemmeside.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her