Skip til hoved indholdet

Handelskoncernen Schou investerer halv mia. i Kolding

Schou Hovedkvarter Pm 1 Pressefoto Borgmesteren Og Schou

Den internationale handelskoncern Schou har købt 36 hektar jord af Kolding Kommune, der ligger ved Tankedalsvej ved afkørsel Kolding S på motorvej E45

7. januar 2021

Planen er, at koncernen vil investere ca. en halv mia. kroner i nyt lager på ca. 100.000 m2 og nyt hovedsæde med administration og showroom.

 

Det kæmpestore areal, som Schou har købt, ligger lige ved siden af et stort areal, hvor firmaet Stender Innovation har planer om at opføre et stort transport- og logistikcenter. Salget af dét areal til Stender Innovation blev offentliggjort i december 2020.

 

- Vi glæder os til at samle både lager, showroom og hovedkontor ved Kolding, men vi har ikke kun valgt med hjertet. Placeringen er en optimal logistik-løsning for os, og det giver god mening, at vi bliver nabo til Stenders projekt, som har en fin synergi med vores planer,” siger Jørgen Schou, der ejer Schou-koncernen sammen med LLG A/S.

 

Borgmester Jørn Pedersen glæder sig også meget over Schous investering og prioritering:

 

- Jeg er en meget glad borgmester. Indtil for bare få måneder siden blev udstykningen af området betragtet som en fiasko. I dag er hele arealet udsolgt. Det er fantastisk, at en gammel, hæderkronet virksomhed som Schou vil etablere noget så synligt og samle så mange arbejdspladser i Kolding.

 

Læs hele pressemeddelelsen på Kolding Kommunes hjemmeside

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her