Skip til hoved indholdet

Iværksættere hyldes som Koldings Helte

Koldings Helte Topfoto

Business Kolding og borgmesteren hylder hvert år nye iværksættere som Koldings Helte. I år finder arrangementet sted torsdag 2. september

 

Hvert år etableres der knapt 1.000 CVR.-numre i Kolding Kommune. Det er altså nye virksomheder, som bliver skabt af iværksættere.

 

I Kolding er der en tradition for, at borgmesteren og Business Kolding hylder de virksomheder, der er på sigt er med til at skabe nye arbejdspladser i kommunen. Det kan også være med til at skabe vækst og udvikling, når iværksætterne kan sparre, idé- og erfaringsudveksle med andre iværksættere og virksomheder.

 

Dette års arrangement finder sted torsdag 2. september kl. 16-19.30 på Kolding Egnsteater. Der er tilmeldingsfrist fredag 27. august kl. 16.

 

Aftenens hovedoplæg bliver leveret af Andreas Von Der Heide, der er stifter af tøjbrandet Les Deux, der i 2015 blev kåret som et af Danmarks vigtigste og mest lovende brands af magasinet Euroman.

 

Læs mere her, hvor der også er et link til tilmelding til arrangementet.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

De gode historier