Skip til hoved indholdet

Her er en guide til Kolding

Koldingguiden2021

Den traditionelle Kolding Guiden er på gaden

29. januar 2021

Hvis man spørger 10 forskellige mennesker, hvad de kender Kolding for, får man sandsynligvis 10 forskellige svar. For der er som bekendt stor forskel på, hvad vi interesserer os for hver især, og hvad der gør indtryk på den enkelte.

 

Men har du lyst til at få et samlet overblik over Kolding Kommunes særlige historie og tilbud til borgere og besøgende, så er KoldingGuiden et godt bud.

 

Guiden udgives af Visit Kolding og udkommer i en opdateret version hvert år. Netop nu er 2021-udgaven lanceret og er tilgængelig online her.

 

Tag et kig i den og lad dig inspirere til gode oplevelser i Kolding Kommune - hvem ved - måske er det netop her, du finder det afgørende argument for, at det netop er Kolding eller en andet by i kommunen, du vil bosætte dig i.

 

God fornøjelse med guiden!

Og Velkommen til Kolding!

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her