Skip til hoved indholdet

Kystdirektoratet siger ja til Marina City

Marina City Strand 20200127 Image 2 COBE

Kystdirektoratet har godkendt planerne for Marina City. Nu venter Kolding Kommune på den sidste godkendelse, så byggeriet kan komme i gang

7. juli 2021

Kystdirektoratet har netop givet anlægstilladelse til Kolding Kommune. Hermed er der grønt lys for det omfattende arbejde med at etablere hele den nye lystbådehavn, inddæmme det nye landareal og anvende det nye landområde til en lang række maritime formål som f.eks. havnepromenade, park, bådoplagspladser og en række byggerier.

 

Nu mangler blot en tilladelse fra Miljøstyrelsen til at flytte materialer fra fjordbunden, hvor den nye sejlrende og det nye havnebassin samt promenaden skal være – den såkaldte klaptilladelse. Det er uvist, om den afgørelse kommer på denne side af sommeren.

 

- Jeg er superglad over, at vi nu har fået den længe ventede anlægstilladelse fra Kystdirektoratet. Med den er vi kommet et afgørende skridt nærmere til at kunne realisere vores vision om en ny bæredygtig bydel med et attraktivt bolig- og havnemiljø samt en ny stor lystbådehavn på sydsiden af Kolding Fjord, siger Koldings borgmester Jørn Pedersen.

 

Samtidig med anlægstilladelsen fra Kystdirektoratet offentliggør Kolding Kommune VVM-tilladelsen og miljøgodkendelsen, som byrådet vedtog tidligere på året. De tre dokumenter udgør den samlede miljøtilladelse til Marina City.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her