Skip til hoved indholdet

Naturskønne byggegrunde til salg i Vamdrup

Vamdrup Ved Kirkevej Ditte Ved Åen 4

Kolding Kommune udbyder 8 byggegrunde til salg på Bastrup Engvej i Vamdrup. De ligger naturskønt lige ned til Kongeåen

15. februar 2021

Hvis man drømmer om at bygge sit hus i pagt med naturen og samtidig tæt på byen og alle nødvendige faciliteter som skole, idrætsanlæg og indkøbsmuligheder, så er chancen der nu.

 

Kolding Kommune udbyder 8 nye byggegrunde i en ny udstykning ved Bastrup Engvej i den vestligste ende af Vamdrup. Udstykningen ligger særdeles naturskønt og grænser ned til Kongeåen, som er en af landets mest kendte åer, fordi den engang dannede landegrænsen mellem Danmark og Tyskland.

 

- Jeg er glad for, at vi nu kan udbyde de her flot beliggende byggegrunde i Vamdrup. I byrådet har vi de senere år arbejdet for, at det skal være muligt at købe sig en attraktiv byggegrund både i kommunens centerbyer og mange af landsbyerne. Og det er disse byggegrunde altså et godt eksempel på. Samtidig udvikler vi byen i den vestlige ende, hvilket der lokalt er ønske om, pointerer borgmester Jørn Pedersen.

 

Fra Bastrup Engvej er der kort afstand til Vamdrup Skole Vest, Vamdrup Kirke og Arena Syd med svømmehal og andre idrætsfaciliteter og kulturtilbud. Derudover er der både bibliotek, biograf og et rigt handelsliv i Vamdrup. Og fra Vamdrup er der kun 10 minutter i bil til motorvejen.

 

Et stort ønske

Vamdrup Byforum hilser den nye udstykning og de potentielt nye borgere velkommen.

 

- Det har gennem rigtig mange år været et politisk ønske at udvikle Vamdrup mod vest. Det er sket både med udstykningen Hvidkærgårdsparken i Bastrup og nu med det nye boligområde på Bastrup Engvej lidt tættere på byen. Det bakker vi op om i Byforum. Det kan få en positiv effekt på byen bl.a. på detailhandlen, og området ligger jo attraktivt, påpeger Helge Paulin, der er formand for Vamdrup Byforum.

 

Han fortæller, at lokale kræfter i Vamdrup arbejder med planer om at få anlagt en natursti langs med Kongeåen.

 

Informationsmøde og budfrist

Det kan være en stor beslutning at købe den byggegrund, der skal skabe rammerne for det gode liv i en familie år ud i fremtiden. Det kan give anledning til mange spørgsmål.

 

Derfor inviterer Kolding Kommune alle, der kunne være interesserede i at købe en af de nye grunde, til et informationsmøde. Det bliver holdt virtuelt og finder sted torsdag 25. februar kl. 15. Tilmelding skal ske til kobogsalg@kolding.dk, hvorefter man får tilsendt et link til mødet.

 

Der er budfrist på byggegrundene tirsdag 9. marts kl. 12. Se flere oplysninger og hent salgsmaterialet her på Komtilkolding.dk/byggegrunde.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her