Skip til hoved indholdet

Verdensmål er hendes hjertesag

Loneporsgaardrasmussen VÆKST Mar2021

Verden har brug for ildsjæle, der brænder for bæredygtighed, og sådan en ildsjæl er Lone Porsgaard Rasmussen

16. april, 2021

Bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål er blevet en hjertesag for Lone Porsgaard Rasmussen. Hun prædiker gerne om dem vidt og bredt til alle og i særdeleshed til andre små og mellemstore virksomheder, hun møder på sin vej.

 

Lone Porsgaard Rasmussen er medejer af virksomheden Dansk Varebilindretning ApS, der ligger i Sjølund syd for Kolding, og hun er typen, der ikke bare snakker, men også handler. Derfor er hun efterhånden kommet langt med bæredygtige løsninger i sin egen virksomhed: F.eks. er træet FSC-mærket, og snart er alu-listerne lavet af skrot og gamle øldåser.

 

SMV'er bør tage ansvar

Men hvorfor er det lige blevet så vigtigt for chefen for Dansk Varebilindretning at prædike om verdensmålene?

- Som SMV’er (små og mellemstore virksomheder/red.) er vi nødt til selv at tage ansvar. Hvis vi ikke spiller med, får vi det som små og mindre virksomheder svært i fremtiden. Spørgsmålet er, om vi vil være en del af problemet eller af løsningen? Jeg vil være en del af løsningen, fortæller hun.

 

Læs mere om Lone Porsgaard Rasmussen i Magasinet Vækst.

Kolding er fuld af gode historier

Kolding er en kommune, hvor fællesskaberne trives, og hvor rammerne er til stede for, at man kan skabe sig "det gode liv".

Det er også en kommune i konstant udvikling. Og der, hvor der leves gode liv, og hvor der sker udvikling, ligger der også en masse gode historier.

Se flere historier her