Transparent
Kom til Kolding

Lunderskov - Skifervænget 4

Udbud af attraktiv byggegrund tæt ved Dollerup Sø

Kolding Kommune udbyder nu byggegrunden Skifervænget 4, 6640 Lunderskov til salg i offentligt udbud.

Udstykningen Skifervænget ligger vest for Lunderskov og i tilknytning til boligudstykningen Koral- og Sandvænget og attraktivt i nærheden af Dollerup Sø. Lunderskov by ligger herligt med naturen tæt på og med indkøbsmuligheder, skole til 9. klasse og alt hvad en børnefamilie har brug for af institutioner. Samtidig ligger byen centralt både i forhold til togforbindelser og til motorvejsnettet.

Grunden Skifervænget 4 er på 1007 m2 og udbydes til en mindstepris på 450.000 kr. inkl. tilslutningsbidrag. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Grunden udbydes, fordi tidligere køber har ønsket at træde tilbage fra deres aftale begrundet i jordbundsforholdene.

Ved bud på grunden skal købstilbud samt fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 30. marts 2023, kl. 12.00 og sendes til kobogsalg@kolding.dk .

Du kan også sende blanketterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, bedes du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Salgsmateriale kan ses nedenfor, eller fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.

Grøn = Ledig
Rød = Solgt
Blå = I udbud