Transparent
Kom til Kolding

Kolding Kommune udbyder byggegrunden Ejersmindevej 16, Skanderup, 6640 Lunderskov til salg

Byggegrunden ligger mellem Kolding og Lunderskov i rolige omgivelser på landet og med kort afstand til motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra landsbyen.

Udstykningen ligger ved Hjarupvej og Ejersmindevej meget tæt på Skanderup Hjarup Forbundsskole, hvor der også er daginstitution. Skolen går til og med 6. klasse.

I Skanderup er der et udpræget landsbyfællesskab, så leder man efter fællesskab og central beliggenhed, er landsbyen et oplagt valg. Skanderup ligger også i skønne omgivelser, bl.a. ved Gelballe Skov, som er god til løbe- og gåture. Og syv minutter derfra i bil ligger Lunderskov, hvor der er indkøbsmuligheder.

Grunden er på 1136 m2 og udbydes til en mindstepris på 425.000 kr. inkl. tilslutningsbidrag. Der er ikke kollektiv varmeforsyning i udstykningen. Endvidere er samtlige
handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Budfrist 1. februar kl. 12

Ved bud på grunden skal købstilbud samt fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 1. februar 2022, kl. 12.00 og sendes til kobogsalg@kolding.dk .

Salgsmateriale kan ses nedenunder, eller fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.

Se de øvrige ledige grunde på Ejersmindevej

Group

Grøn = Ledig
Rød = Solgt
Blå = I udbud