Transparent
Kom til Kolding

Vamdrup - Bastrup Engvej 5 - Nyt udbud

Udbud af attraktiv byggegrund i Vamdrup

Kolding Kommune udbyder nu byggegrunden Bastrup Engvej 5, 6580 Vamdrup.

I Vamdrup er der gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Og der er rig mulighed for fritidsaktiviteter med en lokal svømmehal, biograf, bibliotek og idrætscenteret Arena Syd. Der er kun 10 minutter til motorvejen, ligesom der er gode bus- og togforbindelser

Vamdrup ligger smukt i naturskønne omgivelser, og udstykningen ligger i forbindelse med et skrånende engareal, som ender ved Kongeåen. Engarealet plejer fra foråret 2022 af kvæg der græsser i en indhegning.

Grunden Bastrup Engvej 5 er på 1089 m2 og udbydes til en mindstepris på 511.000 kr. inkl. tilslutningsbidrag. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Grunden udbydes, fordi tidligere køber har ønsket at træde tilbage fra deres aftale begrundet i jordbundsforholdene.

Ved bud på grunden skal købstilbud samt fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand. Blanketterne skal være Centralforvaltningen i hænde senest den 11. august 2022, kl. 12.00 og sendes til kobogsalg@kolding.dk .

Du kan også sende blanketterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, bedes du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Salgsmateriale kan ses nedenunder, eller fås ved henvendelse til ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677.

Grunden udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a., at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.