Transparent
Kom til Kolding

Vonsild Øst - kommende udstykning

Kolding Kommune forventer at igangsætte byggemodningen af 42 nye byggegrunde på Gundinghave og Ved Padholm i løbet af 2022.

Grundene ligger øst for Vonsildvej og som en central del af et nyt spændende byområde, som netop er under udvikling. Grundene forventes udbudt til salg i offentligt udbud senest i foråret 2023.

Grundstørrelserne er mellem 767 og 1321 m2 og er omfattet af lokalplanens delområde 5 og 6.

Materiale, priser m.v. vedrørende grundene bliver først tilgængeligt, når grundene bliver udbudt til salg. Der vil være en tilbudsfrist på minimum 2 uger. Så der er tid til at sætte sig ind i materialet.

Tilmeld dig Nyhedsbrevet Byg og Bo og få automatisk besked, når vi udbyder grundene til salg.

Ved Padholm Vonsild

Kommende byggeudstilling

I samme udstykning opfører seks byggefirmaer en udstillingsby under navnet ”Vi bygger | Kolding”, som kommer til at stå færdig samtidig med, at Kolding Kommune udbyder de nye byggegrunde til salg i Vonsild Øst.

”Vi bygger | Kolding” kommer til at bestå af seks nybyggede huse - et for hvert af de seks firmaer.

Det er første gang, Syd- og Sønderjylland får en udstillingsby, som ellers er et kendt fænomen i andre større byer i Danmark. En udstillingsby består af en samling nybyggede og møblerede huse, som er placeret dør om dør i et nyt boligområde. Udstillingsbyen holder så åbent hver søndag i en given periode. Her kan interesserede kigge inden for og tale med firmaernes rådgivere, der selv vil fremvise husene for de besøgende.

”Vi bygger | Kolding” bliver til i et samarbejde med Kolding Kommune, der også vil være til stede i udstillingsbyens åbningstid bl.a. for at svare på spørgsmål om, hvordan det er at bo og leve i Kolding Kommune.

Læs mere om udstillingsbyen

Byggefirmaer bygger udstillingsby i Kolding

Kolding får en udstillingsby

Kontakt os om bosætning

Ditte SH

Salg af byggegrunde

Ditte Pagh Sørensen
Ejendomskonsulent

Akseltorv 2A, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 16 77
dipa@kolding.dk

Sonja Hovmann Steffensen fra Jordrup står på en ledig byggegrund og rækker armene op og ud til siden
Udsigt over landskabet ved Søvænget set fra landevejen mod søen

Gå på opdagelse i projekter og historier

Her kan alle være med

Jordrup er et inkluderende samfund, mener Sonja Hovmand Steffensen, der flyttede dertil med familien, da de fandt drømmehuset i området