Transparent
Kom til Kolding

Hvad laver du efter fyraften?

Uanset om du er til kajak eller koncerter, er der gode mulighed i Kolding Kommune.

Her er der aldrig langt til naturen, og der er rig mulighed for at få pulsen op i en af de mange idrætsforeninger. Kolding er også en udpræget kulturkommune med mange kulturinstitutioner og foreninger, der skaber oplevelser og fællesskaber. 

Sport og idræt

Foreningsportalen  finder du en oversigt over sportsklubber og idrætsforeninger i Kolding.

Kultur

I Kolding finder du en række store kulturinstitutioner som bl.a.  Koldinghus Trapholt  og  Koldingbibliotekerne.  Børnene kan boltre sig i kulturhuset Nicolai for Børn eller gå til musik og billedkunst på  Kulturskolen .

Få et overblik over udvalget af kulturtilbud i Kolding  her .

Oplevelser, events og begivenheder

Herunder finder du links til forskellige portaler, der samler arrangementer i Kolding. 

OplevKolding.dk  samler begivenheder indenfor natur og fritid. Her kan du finde informationer om ruter og stier og faciliteter i naturen. 

Kolding Venue giver et overblik over kommende events og oplevelser - så som koncerter, stand-up, sportsoplevelser, foredrag og festivaler

I Kolding Guiden  kan du læse om hvad Kolding har at byde på af oplevelser for voksne og børn indenfor bl.a. design, kultur og natur.

Destination Trekantområdet giver et overblik over hvad du kan opleve, når du besøger Kolding og resten af Trekantområdet. 

Kultunaut.dk  samler kulturelle arrangementer i Kolding. 

Allevents.in  viser en oversigt over alle Facebookbegivenheder oprettet i Kolding.

Frivillighed og fællesskaber

I Kolding er der mange muligheder for at deltage i fællesskaber og engagere sig frivilligt. Har du lyst til at være frivillig, kan du tage direkte kontakt til en af de mange foreninger. Du kan finde oplysninger om hvor du kan dig foreninger indenfor bæredygtighed, idræt, senior og social på  Kolding Kommunes side om frivillighed .

Har du brug for yderligere råd og vejledning til at finde et frivilligt fællesskab, der passer til dig, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Pedersen på tlf. 79 79 25 37 eller mail  cepe@kolding.dk .Sonja Hovmann Steffensen fra Jordrup står på en ledig byggegrund og rækker armene op og ud til siden
Udsigt over landskabet ved Søvænget set fra landevejen mod søen

Gå på opdagelse i projekter og historier

Her kan alle være med

Jordrup er et inkluderende samfund, mener Sonja Hovmand Steffensen, der flyttede dertil med familien, da de fandt drømmehuset i området

Kontakt os om bosætning

Portræt af bosætningskoordinator Jon Noe

Bosætning og tilflytterservice

Jon Noe
Bosætningskonsulent - Newcomer guide

Akseltorv 2A, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 96 66
jonno@kolding.dk

Ditte SH

Salg af byggegrunde

Ditte Pagh Sørensen
Ejendomskonsulent

Akseltorv 2A, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 16 77
dipa@kolding.dk