FLYT DIG! TIL NOGET NYT

I Kolding Kommune finder du rammerne til at være den, du drømmer om - og til at skabe dig det liv, der gør dig gladest. Mød en ambitiøs og spirende kommune og et udsnit af de dybt dedikerede mennesker, der hver dag arbejder for, at Kolding Kommune skal flytte sig mod noget endnu bedre. 

Læs mere

Brygmesteren fra Birkemose

“En dag tænkte jeg bare - skal jeg virkelig lave slideshows om skatteret resten af mit liv?” spurgte den unge Koldingenser, Philip Hulgaard, en dag sig selv. Svaret på dét spørgsmål var nej. I dag står han bag én af Danmarks mest populære bryggerier, ÅBEN Bryg, som han startede på sin mors gård lidt uden for Kolding. 

Kolding Tættere på livet

Fra fødegård til bryggeri

Philip står bag det prisvindende ølbryggeri ÅBEN, der har base på hans mors gård ved Kolding. Nu står hele Danmark for døren, og snart åbner Philip endnu et bryggeri i København.

Butiksejer blev kropsterapeut

Pia har i mange år drevet forretning i Koldings midtby, men livet tog en drejning, som gav hende lyst til at opnå større jordforbindelse med sit sande jeg. I dag har hun skiftet spor og arbejder som selvstændig kropsterapeut.

Livstilsbrødrene fra Kolding

På Koldings gågade har to lokale brødre skabt et stilfuldt livsstilsunivers, HARRESØ, der trækker besøgende fra hele regionen. I Koldings midtby har brødrene fundet et unikt fællesskab og nærvær, som de nyder at være en del af.

Fra Kinas mylder til Koldings ro

Efter mange år i udlandets spirende designbranche er Maria vendt hjem til Kolding, hvor hun har fundet roen til at forfølge sine drømme. Her har hun startet sin egen virksomhed, hvor hun producerer veganske sæber.

Fælleskaber på tværs af generationer

Den tidligere skolelærer Peter er drivkraft for et stærk fællesskab på villavejen. I dag samles naboerne ubesværet på tværs af skel og alder.