Transparent
Kom til Kolding

Alle kan komme ud i naturen på Troldhedestien

Den gamle jernbanestrækning Troldhedestien forbinder med sit varierede kulturhistoriske landskab Kolding by med rekreative områder som Marielundskoven, Bramdrupdam Dam og Dybvadbro Station.

Naturstien er forlænget efter Ferup Sø med yderligere 4,4 km på initiativ fra lokale borgere.

Med projekt ’Troldhedestien – Mødesteder og oplevelser for alle’ har Kolding Kommune skabt nye uderum og mødesteder for oplevelser og fællesskaber mellem borgere med vidt forskellige forudsætninger.

Troldhedestien være et attraktivt tilbud til alle, også for borgere med særlige behov, og dermed danne ramme om et større fællesskab med nye og anderledes mødesteder, hvor folk kan slappe af og hygge sig sammen. Det sker i respekt for den eksisterende natur.

Dybvadbro, Bramdrupdam og Skovløberhuset

Mødestederne er anlagt ved Dybvadbro Station, hvor der er blevet udbygget med forskellige friluftsaktiviteter, madpakkehus og shelters, ved Bramdrupdam Dam, hvor der er anlagt opholdsrum, som indbyder til leg og bevægelse samt i området ved Skovløberhuset, hvor der er skabt mødesteder med udsigt ud over det smukke landskab.

De tre steder er der offentlige toiletter med handicapegnede forhold, overdækning og bænke med mere. Adgangsforholdene er blevet forbedret, så også gangbesværede og kørestolsbrugere kan få del i oplevelserne.

Læs mere om Troldhedestien her

Skovløberhuset ligger smukt i skovkanten og er et af mødestederne langs Troldhedestien

Skovløberhuset ligger smukt i skovkanten og er et af mødestederne langs Troldhedestien

Kontakt os

Udvikling og projektkoordination

Karen Tønning
Projektkoordinator

Nicolaiplads 6, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 96 92
katon@kolding.dk