Transparent
Kom til Kolding

Gratis festival for studerende vender tilbage

Koldings studerende kan igen glæde sig til festivalen KONTUR i forbindelse med studiestart til september

Der er godt nyt til alle studerende på de videregående uddannelser i Kolding. Koldings Rektorforum har nemlig netop indgået en aftale om igen at samarbejde om studiestartfestivalen KONTUR.

-Vi er rigtig glade for, at vi er kommet i mål med en ny aftale. Det er helt unikt, at vi har så mange videregående uddannelser placeret så tæt på hinanden. Det skal vi udnytte, og det gør vi bl.a. ved at gå sammen om en fælles studiestartfestival. Kontur handler ikke kun om musik og fest, men handler i høj grad om at udvikle det fælles studieliv på tværs af uddannelsesinstitutionerne siger Niels Egelund, rektor for IBA Erhvervsakademi, som sidder med i Rektorforum.

7. og 8. september på Godset

Spillestedet Godsets udendørs koncertarealer vil igen danne rammen for KONTUR, der byder på koncertoplevelser, streetfood, workshops og hyggelige loungeområder. Festivalen skydes i gang torsdag den 7. september og slutter med et brag af en fest fredag den 8. september.

I forbindelse med studiestart i september vil der blive frigivet gratis billetter til byens studerende. Der var stor opbakning fra de studerende sidste år til KONTUR, hvor der var ’udsolgt’ til fredagsarrangementet.

- KONTUR er en rigtig god måde at byde de nye studerende velkommen. Det er vigtigt at de studerende får en god start på deres studie og oplever, hvad Kolding har et byde på som studieby fortæller Niels Egelund.

Fakta

Rektorforum er sammensat af rektorer fra Designskolen Kolding, UC SYD, IBA Erhvervsakademi og SDU samt kommunaldirektøren fra Kolding Kommune.

Fotograf: Mads Grønne Bärenholdt