Transparent
Kom til Kolding

Velkommen til tilflyttere

Kolding Kommune inviterer alle, der er flyttet til kommunen inden for de seneste år, til et velkomstmøde, hvor man kan lære kommunen bedre at kende og møde andre, der også er flyttet til hertil. Det finder sted søndag 8. maj kl. 13-15

Nu hvor corona-restriktionerne er fortid, er det atter muligt at holde arrangementer, hvor Kolding Kommune byder nye tilflyttere velkommen. Det sker søndag 8. maj kl. 15-13, hvor alle, der er flyttet til Kolding i de seneste par år, er inviteret.

På velkomstmødet Koldings borgmester Knud Erik Langhoff byde velkommen og fortælle om, hvad Kolding kommune er for et sted at bo og leve.

Derudover kan man møde kommunens bosætningskonsulent og andre, der på hver sin måde repræsenterer noget af alt det, der sker i kommunen inden for forenings- og kulturlivet. Der vil også blive serveret en forfriskning, og der bliver mulighed for ”small talk” deltagerne imellem.

Aktiviteter for børn

Børn er også meget velkomne til at tage dem med til arrangementet. Der vil være aktiviteter for børn, som særligt egner sig til alderen 3-10 år. Aktiviteterne tager udgangspunkt i genbrug og mangfoldig natur. Børnene kan komme til at male fuglehuse og insekthoteller, plante små potteplanter og gå på opdagelse i, hvad man kan bruge genbrugsmaterialer til.

Sted og tilmelding

Velkomstmødet foregår i Kolding Kommunes Uddannelsescenters lokaler i Ågade 27, 6000 Kolding.

For at deltage i arrangementet er det nødvendigt at tilmelde sig senest 5. maj 2022. Tilmelding foregår via denne side.