Skip til hoved indholdet

Christiansfeld - Sønderkobbel

Christiansfeld: UNESCO-byen, hvor honningkagerne har hjemme.

Kolding Kommune sælger 24 byggegrunde i et nyt boligområde på Sønderkobbel i Christiansfeld. Grundene ligger i den nordøstlige del af Christiansfeld mellem Allervej og Gl. Allervej. Mod nord ligger boligområdet Steenbjerg og mod vest Luneskoven.

Fra grundene er der kort afstand til UNESCO-byens smukke bymidte, indkøbsmulighederne i Lindegade og byens daginstitutioner og skole.

Aktuelle grunde til salg

Se grundenes placering i udstykningen på kortet under tabellen.

 

Adresse

Størrelse

Mindstepris

Sønderkobbel 31

1178 m²

450.000 kr.

Sønderkobbel 55

959 m²

500.000 kr.

Sønderkobbel 53

1004 m²

525.000 kr. 

Sønderkobbel 5

1192 m²

375.000 kr. 

 

Grøn = Ledig     Rød = Solgt 

Det får du med i prisen

Overtagelsesdagen er senest 12 måneder efter kommunens accept af købstilbud. Afgift til digital tinglysning af skøde og servitut betales af kommunen. Hver part betaler selv egen advokat/rådgiver.

 

Priserne er inkl. moms, tilslutningsbidrag og opstartskapital til grundejerforening. Tilslutninger er ført til stik ved skel. Fra skel og ind skal køber selv betale udgifterne til forsyningsselskaberne.

 

Sådan køber du en grund

1. Print, udfyld og underskriv blanketten købstilbud med salgsvilkår og blanketten fortrydelsesret - se nedenfor. Der må ikke ændres i blanketternes fortrykte indhold. 

 

2. Indscan dokumenterne og send dem til: kobogsalg@kolding.dk

 

Du vil herefter få tilsendt bekræftelse på modtagelse fra kommunen. 

 

Du kan også sende dokumenterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere dokumenterne personligt, skal du ringe på tlf.: 79 79 16 77 for at aftale et tidspunkt.

 

Du skal være opmærksom på, at når kommunen har accepteret dit fremsendte købstilbud, er det en bindende aftale, som du kun kan fortryde på særlige vilkår og mod betaling af en godtgørelse, jf. fortrydelsesblanketten. Du skal derfor sikre dig, at du kan finansiere købet, inden du sender købstilbud til kommunen.

Kontakt

Ditte Pagh Sørensen
ejendomskonsulent
Akseltorv 2A, 6000 Kolding
tlf .: 79 79 16 77
e-mail: dipa@kolding.dk 

Nyhedsbrev

Hvis du vil holde øje med, hvad der kommer af nye udstykninger, kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet Byg og Bo om nye grunde og udstykninger.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvis du overvejer at købe en grund, og du måske har et spørgsmål i den forbindelse, kan det være, du kan finde svaret i denne FAQ.