Transparent
Kom til Kolding

Christiansfeld - Sønderkobbel etape 2 - NYT UDBUD

Nye byggegrunde i attraktiv udstykning på Sønderkobbel i Christiansfeld Byg et nyt hus i UNESCO-Byen - der hvor honningkagerne har hjemme!

Kolding Kommune udbyder nu 36 byggegrunde til salg på Sønderkobbel i Christiansfeld.

Udstykningen, som udgør etape 2 på Sønderkobbel, ligger i den nordøstlige del af Christiansfeld mellem Allervej og Gl. Allervej. Mod nord ligger boligområdet Steenbjerg og mod vest Luneskoven.

Grundene ligger i trygge omgivelser i cykelafstand til skolen. Der er kort afstand til idrætscenteret Cuben, UNESCO-byens smukke bymidte og indkøbsmuligheder i Lindegade.

Grundene er mellem 901 m2 og 1577 m2 og udbydes med en på forhånd fastsat mindstepris varierende fra 400.000 kr. til 575.000 kr. Priserne er inkl. moms og tilslutningsbidrag.

Oversigt over de enkelte grundes størrelse og priser kan ses nedenunder i salgsmaterialet.

Budfrist 22. juni

Ved bud på en af grundene skal du sende et underskrevet købstilbud sammen med fortrydelsesblanket til kobogsalg@kolding.dk , så blanketterne er Centralforvaltningen i hænde senest den 22. juni 2022, kl. 12.00.

OBS! Udbudsfristen er udløbet den 22. juni 2022, kl. 12.00.

På grund af store IT-problemer hos Kolding Kommune, har vi desværre først mulighed for, at give tilbudsgivere svar på indsendte købstilbud, mandag den 4. juli 2022.

Såfremt der er tvivl om kommunen har modtaget indsendte købstilbud bedes I kontakte Maja Thorup Bramsen, på mail: mabra@kolding.dk eller telefon 7979 4233.

Eventuelle usolgte grunde kommer til at fremgå her på siden fra den 5. juli 2022.