Skip til hoved indholdet

Vamdrup - Bastrup Engvej

Salg af byggegrunde ved Bastrup Engvej i Vamdrup

Kolding Kommune sælger byggegrunde som ligger sydvest for Vamdrup i Bastrup by. Udstykningen med i alt 12 grunde udgør 1. etape af nyt boligområde. 

 

Vamdrup ligger smukt i naturskønne omgivelser, og udstykningen ligger i forbindelse med et skrånende engareal, som ender ved Kongeåen. Fra Vamdrup er der kun 10 minutter til motorvejen, ligesom der er gode bus- og togforbindelser. 

 

I Vamdrup får du et helt liv for det halve. Der er gode indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. Og der er rig mulighed for fritidsaktiviteter med en lokal svømmehal, biograf, bibliotek og idrætscenteret Arena Syd.

Du kan zoome ind og ud på den virtuelle rundtur ved at scrolle / rulle med musen

Du kan panorere rundt i den virtuelle rundtur ved at klikke med musen og bevæge den rundt

Aktuelle grunde til salg

Se grundenes placering i udstykningen på kortet under tabellen.

 

Adresse

Størrelse

Mindstepris

Bastrup Engvej 2

1268 m²

450.000 kr.

Bastrup Engvej 4

1087 m²

500.000 kr.

Bastrup Engvej 6

1036 m²

500.000 kr.

Bastrup Engvej 3 

1094 m²

450.000 kr.

Bastrup Engvej 9 

1008 m²

582.750 kr.

Grøn = Ledig     Rød = Solgt 

Det får du med i prisen

Overtagelsesdagen er senest 12 måneder efter kommunens accept af købstilbud. Afgift til digital tinglysning af skøde og servitut betales af kommunen. Hver part betaler selv egen advokat/rådgiver.

 

Priserne er inkl. moms, tilslutningsbidrag og opstartskapital til grundejerforening. Tilslutninger er ført til stik ved skel. Fra skel og ind skal køber selv betale udgifterne til forsyningsselskaberne.

 

Sådan køber du en grund

1. Print, udfyld og underskriv blanketten købstilbud med salgsvilkår og blanketten fortrydelsesret - se nedenfor. Der må ikke ændres i blanketternes fortrykte indhold. 

 

2. Indscan dokumenterne og send dem til: kobogsalg@kolding.dk

 

Du vil herefter få tilsendt bekræftelse på modtagelse fra kommunen. 

 

Du kan også sende dokumenterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere dokumenterne personligt, skal du ringe på tlf.: 79 79 16 77 for at aftale et tidspunkt.

 

Du skal være opmærksom på, at når kommunen har accepteret dit fremsendte købstilbud, er det en bindende aftale, som du kun kan fortryde på særlige vilkår og mod betaling af en godtgørelse, jf. fortrydelsesblanketten. Du skal derfor sikre dig, at du kan finansiere købet, inden du sender købstilbud til kommunen.

Kontakt

Ditte Pagh Sørensen
ejendomskonsulent
Akseltorv 2A, 6000 Kolding
tlf .: 79 79 16 77
e-mail: dipa@kolding.dk 

Nyhedsbrev

Hvis du vil holde øje med, hvad der kommer af nye udstykninger, kan du tilmelde dig Nyhedsbrevet Byg og Bo om nye grunde og udstykninger.

FAQ - ofte stillede spørgsmål

Hvis du overvejer at købe en grund, og du måske har et spørgsmål i den forbindelse, kan det være, du kan finde svaret i denne FAQ.