Transparent
Kom til Kolding

Stepping - Kløvervænget

Natur, fællesskab, og børneglæde: Din nye byggegrund venter i Stepping

Kolding Kommune udbyder nu 8 nye byggegrunde til salg på Kløvervænget i Stepping.

Udstykningen omfatter i alt 11 grunde. De resterende 3 grunde udbydes til salg på et senere tidspunkt.

Udstykningen ligger naturskønt og direkte ned til Store Skærbæk, hvor lokale ildsjæle har etableret natur/trampesti hele vejen langs bækken. Derudover grænser udstykningen op til Trekløverhallen og de tilhørende boldbaner.

Trekløverhallen og Samvirke Stepping byder på noget for en hver, her er der både mulighed for at spille fodbold, håndbold og floorball, ligesom man kan gå til jiu-jitsu, gymnastik og badminton. Hallen rummer derudover motionscenter, cafeteria og landsbyens forsamlingshus.

Kun få hundrede meter fra udstykningen finder du den lokale Stepping friskole, som går til og med 9. Klasse og tilbyder SFO til og med 4. Klasse. Skolen har eksisteret i lidt over 10 år og rummer knap 150 elever. Derudover er der det lokale Natur og Idræts Børnehus, som er en integreret daginstitution med både vuggestue og børnehave med plads til knap 70 børn.

Stepping er en moderne landsby, hvor fællesskabet er i fokus, og hvor der er rig mulighed for at bringe sin indre ildsjæl i spil. Det kan være sig i Landsbyrådet, skolebestyrelsen, det frivillig brandværn eller via Samvirke.

Stepping ligger som en smørklat lige midt i mellem Kolding og Haderslev, ligesom der kun er godt 5 km til nærmeste motorvejstilslutning.

Informationsmøde den 28. september
Lyder det som noget for dig og din familie, og er du interesseret i at se og høre mere om den attraktive udstykning, så kig forbi udstykningen
torsdag, den 28. september, fra kl. 15-16 .

Her kan du få svar på spørgsmål om byggemodningen, salgsvilkår, muligheder inden for lokalplanen m.m.

Tilmelding til informationsmødet på mail til kobogsalg@kolding.dk senest den 26. september 2023. Kommer der ingen tilmeldinger, bliver arrangementet aflyst.

Budfrist den 5. oktober
Ved bud på en af grundene skal du sende et underskrevet købstilbud sammen med fortrydelsesblanketten til: kobogsalg@kolding.dk, så vi har det senest den 5. oktober 2023, kl. 12.00.

Du kan også sende blanketterne med posten til: Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere blanketterne personligt, kan du ringe til os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt.

Grundene udbydes til salg i overensstemmelse med Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Kommunen forbeholder sig ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen frit kan forkaste samtlige tilbud. De grunde der ikke bliver solgt ved tilbudsfristens udløb, vil fortsat være til salg.

Du kan se salgsmaterialet nedenfor eller få det hos ejendomskonsulent Ditte Pagh Sørensen, tlf. 7979 1677 eller på e-mail: kobogsalg@kolding.dk.