Transparent
Kom til Kolding

Er du på udkig efter jord?

Kolding Kommune er et oplagt sted at placere sig for virksomheder, der ønsker plads og let adgang til motorvejsnettet. Der er flere ledige arealer i allerede etablerede industrikvarterer.

Derudover er der arealer til salg som storparceller til sammenhængende boliger eller til hele boligkvarterer - samt ind imellem også et enkelt landbrugsareal.

Har du brug for jord til at udvide eller etablere din virksomhed, så kig på de ledige udstykninger her på siden eller kontakt os.

Kontakt os om erhvervsjord

Portræt af ejendomskonsulent Brian Holmer

Salg af erhvervsjord

Brian Holmer
Ejendomskonsulent

Akseltorv 2A, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 16 73
brhol@kolding.dk

Portrætfoto af jurist Lasse Ørbæk Hildingberg

Salg af erhvervsjord og ejendomshandel

Lasse Ørbæk Hildingberg
Jurist

Akseltorv 2A, 6000 Kolding
Tlf: 79 79 62 12
ylass@kolding.dk

Thomas og Christina Graugaard-Nielsen står midt på deres byggegrund på Vesterengen i Viuf. Thomas står til venstre, Christina står til højre. Foran dem ligger deres hund Svend. Der er  bunker af jord på grunden
Ødis Sø fotograferet med en cirkelformet bro i forgrunden og til venstre i billedet. Bagest og til højre ses søen og i baggrunden landskabet, der omkranser søen. To personer opholder sig yderst på broen. Personen til venstre står op. Personen til højre sidder ned.

Gå på opdagelse i projekter og historier

De er vilde med Viuf

Christina og Thomas er tilflyttere til Viuf, og de er så glade for at bo der, at de efter 16 år købte en byggegrund til et nyt hus i samme landsby