Pia Elgaard - Kropsterapeut ved Strejff

“Det er ikke altid, man er klar til at skifte spor i livet. Sommetider skal livet gøre det for dig” konkluderer Pia Elgaard med et forsigtigt smil. 

I flere år har Pia stået bag populære butikker i Koldings gågade, blandt andet mode- og livsstilsbutikken Luupe. Pia blev skilt og flyttede fra en murermestervilla til en ældre lejlighed i midtbyen. Hun solgte sin butik og lagde livet i detailbranchen på hylden. I dag er hun selvstændig kropsterapeut i virksomheden, Strejff, som hun driver fra sin hjørnelejlighed på den historiske Adelgade midt i Kolding.

At slå rødder i en omvæltning

Pia er én af mange tilflyttere, der har skabt sig et nyt liv i Kolding. Hun er vokset op på vestkysten, men valgte som ung Kolding mod øst, da hun skulle på handelsskolen. Hun har født sine tre børn her og det var derfor helt naturligt at blive boende, selv da hendes liv blev vendt på hovedet, og det blev tid til at skabe sig et nyt. Og Pia har fundet stor ro i sin nye tilværelse i den by, hun kender så godt.

“Jeg er så taknemmelig for, at jeg turde tage de skridt, jeg ikke troede, at jeg turde tage. I vores samfund er vi lig med vores arbejde. Men vi er jo også mange andre ting - og meget mere! Det har været en fantastisk frihed at nå til den erkendelse.”

En nem by at bo i

Pia finder glæde i sin nye tilværelse. I dag lever hun nemlig ikke efter åbningstider eller alt dét, andre mener, hun skal være. Og Kolding danner de trygge rammer.

“Kolding er en nem by at bo i - det er nemt at komme rundt for at opleve omgivelserne. Vi cykler for det meste, når vi skal fra A til B, og her er der rigeligt at opleve for både voksne og børn,” smiler Pia. Selv nyder hun at tage sin yngste søn og en god kop kaffe med ud i det summende byliv. Græsplænen foran Koldinghus, med udsigt over slotssøen med dens mange svaner, er en foretrukken destination på de rolige familieture.